El Senat aprova la gratuïtat de l’AP7 entre Maçanet i la frontera

El mes de febrer vaig presentar amb aquesta finalitat una moció a la Comissió de Foment, que la va aprovar ahir amb el vot en contra del PSOE. De fet és una moció d’ERC, que vaig preparar junt amb Ricard Dilmé i la gent d’Esquerra de la Selva, que ha estat capdavantera en les mobilitzacions a favor de l’acabament de les obres de desdoblament de la N-II, i la va defensar en la Comissió el senador d’ERC Pere Muñoz, que és portaveu de Foment de l’Entesa. Aquí trobareu la iniciativa i aquí trobareu l’article d’El Punt que se’n fa ressò, malauradament sense la informació de qui ha presentat la moció.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: