Suport a Bildu, davant el frau electoral propiciat per PP i PSOE

Aquest dimarts, Esquerra Republicana de Catalunya, representada pels diputats Joan Ridao, portaveu al Congrés, i Joan Tardà, i els senadors Josep Maria Esquerda, Pere Muñoz i Miquel Bofill, va donar suport a les llistes de Bildu perquè puguin presentar-se a les eleccions municipals i contribuir a la democràcia i la pau a Euskadi i Navarra. L’acte, en què a més dels representants de Bildu van participar diputats i/o senadors d’ERC, ICV, PSM, BNG i NBai, es va haver de fer improvisadament al carrer, davant del Congrés de Diputats,  ja que el seu president no va voler cedir una sala per fer la roda de premsa prevista, en un intent més de marginar del joc democràtic les opcions independentistes democràtiques. Aquest és el vídeo de TV3 sobre la notícia.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: