La resposta esperada: segons el ministre tot va bé

“Blanco recorda que les companyies van on volen i respon que Aena ja ha abaixat les taxes”,  el Diari de Girona resumeix amb aquest titular la resposta del ministre de Foment a la meva pregunta oral en el Ple d’ahir del Senat sobre la necessitat de traspassar l’aeroport de Girona a Catalunya i la seva gestió al territori.  Aquí podeu llegir tot l’article del Diari de Girona; un resum força complet de la meva intervenció i de la resposta del ministre.
El Punt ho recull més breument així: 
 
“Pregunta al Senat

“D’altra banda, el senador de l’Entesa Miquel Bofill va traslladar ahir al ministre de Foment, José Blanco, una pregunta sobre la situació de l’aeroport de Girona. Bofill va recordar que les instal·lacions de Vilobí comporten beneficis econòmics a Aena, però que això és en bona part gràcies a les ajudes que des de Catalunya s’han donat a Ryanair. A més, va insistir en la demanda del traspàs a la Generalitat de la infraestructura. Blanco va respondre que Aena ja ha baixat les taxes a Girona i que així n’ha fomentat la competitivitat. També va incidir en el fet que la situació canviarà amb el nou model aeroportuari.”

Aquí podeu consultar tot l’article d’El Punt.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: