Portaveu d’ERC al Senat

GIRONA | DDG
El senador gironí de l’Entesa Miquel Bofill s’ha convertit en el nou portaveu adjunt de l’Entesa Catalana de Progrés, en substitució de Carles Bonet, que va abandonar dimecres passat el Senat. Bofill serà a partir d’ara el portaveu dels senadors d’ERC.
D’aquesta manera, la direcció de l’Entesa estarà formada per Isidre Molas (PSC, vicepresident del Senat), Ramon Aleu (PSC, portaveu del grup), Miquel Bofill (ERC,portaveu adjunt), i Jordi Guillot (ICV, portaveu adjunt). Aquests canvis es produeixen després de l’entrada dels senadors autonòmics.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: