L’anomalia lingüística espanyola

Article de Martí Gasull, de la Plataforma per la Llengua, en relació amb el debat sobre el català al Senat:

“S’ha tornat a destapar una polèmica arran de l’ús de la llengua catalana al Senat, i un altre cop el debat públic ha estat alterat volent fer creure a l’opinió que allò normal, com tenir unes institucions estatals que representin a tots els ciutadans i a llurs respectives llengües, no ho és, i que la anormalitat i l’excepcionalitat ha de ser la norma. Des de la Plataforma per la Llengua lamentem polèmiques d’aquest tipus fetes des del cinisme que el que fan és tergiversar la realitat, i advoquem per treure a la llum pública el veritable problema de l’anomalia lingüística espanyola.

“El català és la llengua europea més desprotegida legalment de la Unió Europea pel que fa al nombre de parlants, encara més, l’Estat espanyol constitueix un fet excepcional en el no reconeixement oficial de les llengües pròpies…  (llegiu-ne la continuació aquí al blog de la Plataforma per la llengua)

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: